Υπάρχει μια παράδοση στην αμερικανική αστυνομία, όταν ένας από τους δικούς τους έχει σκοτωθεί. Η παράδοση είναι να βρει και να δολοφονήσει τον ύποπτο. Εάν δεν μπορούν να τον σκοτώσουν, ο στόχος είναι να τον παραλύσουν.

Αυτό συνέβη, όταν σκότωσαν τον Christopher Dorner και μετά του έβαλαν φωτιά. Αυτό συνέβη, όταν παρέλυσαν τον Christopher Monfort και αργότερα πέθανε στη φυλακή. Δύο άτομα που σκότωσαν μπάτσους, ως απάντηση στα βασανιστήρια που προκλήθηκαν από τους ίδιους σε μαύρες και φτωχές κοινότητες.

Ο Michael Reinoehl δεν σκότωσε μπάτσο. Σκότωσε έναν φασίστα, μέλος μιας ομάδας γνωστής ως Patriot Prayer. Η αστυνομία βρήκε τον Michael και τον πυροβόλησε πάνω από πενήντα φορές, δημιουργώντας ολόκληρες τρύπες από σφαίρες. Σε μια συνέντευξη μια ημέρα πριν από τη δολοφονία του, ο Michael αναφέρθηκε σε έναν δικηγόρο, τον οποίο συμβουλευόταν. Ήταν υποστηρικτής της επαναστατικής αυτοάμυνας και αναγνώρισε τους σοβαρούς κινδύνους που ενέχονται στη μάχη ενάντια στον φασισμό κατά τη διάρκεια τούτων των χαλεπών καιρών στον κόσμο. Ωστόσο, προφανώς ήταν ψύχραιμος και δεν ετοιμαζόταν να βγει για ένα χτύπημα ή «την αυτοκτονία του από μπάτσο». Δολοφονήθηκε, και δολοφονήθηκε βάναυσα, σύμφωνα με την ίδια παράδοση που ασκεί η αστυνομία όταν «χάνει» ένα δικό της. Κι ενώ ο νεκρός ναζιστής που σκότωσε δεν ήταν αστυνομικός, οι ενέργειες της αστυνομίας που δολοφόνησε τον Michael επιβεβαιώνουν το ήδη προφανές γεγονός: ότι η αστυνομία έχει πάρει μέρος στη μάχη μεταξύ του φασισμού και του αντιφασισμού.

Tον Michael τον θρηνούμε και τον τιμούμε. Πρέπει να θυμόμαστε το θάρρος και τον αγώνα του στους μελλοντικούς αγώνες ενάντια στον φασισμό και όσον αφορά στο θάρρος που επιδεικνύουμε ανεξαρτήτως των πιθανοτήτων που αντιμετωπίζουμε.

Η ζωή του δεν χάθηκε μάταια: Δεν συγχωρούμε και δεν ξεχνάμε. Δεν υπάρχουν καλοί μπάτσοι. Καμία ανοχή στους ναζί. Καμιά διαφορά μεταξύ των δύο.

Στη μνήμη του Μιχαήλ και όλων των θαρραλέων μαχητών ενάντια στον αυταρχισμό και το φασισμό, τώρα και για πάντα.

Σχετικό θρεντ: https://threadreaderapp.com/thread/1302394672992727043.html